Ekonomika Tádžikistánu v kontextu problematiky pašování drog - Kavánková, Hana
Stručná geograficko-hospodárska charakteristika Tadžikistánu. Hospodársky vývoj a zahraničná politika. Pašovanie drog a použité metódy boja proti obchodovaniu s drogami.