Nositelé Nobelovy ceny za ekonomii 2002 - Sirůček, Pavel
Informácia o nositeľovi Nobelovej ceny za ekonómiu z roku 2002 Danielovi Kahnemanovi za integráciu poznatkov psychologického výskumu do ekonomických vied, najmä v súvislosti s ľudským uvažovaním a rozhodovaním v podmienkach neistoty