Proč klienti navštěvují pobočky? - Kunc, Kamil
Prieskum agentúry STEM/MARK o návštevnosti pobočiek bánk v ČR. Rastúci podiel užívateľov internetového bankovníctva. Dôvody najčastejších návštev bánk. Dôležitosť dostupnosti pobočky pri výbere banky. Miera uspokojenia bankových služieb.