Klasické verzus e-komunikačné nástroje - výsledky prieskumu - Juriková, Benita, 1973-
Prieskum využívania klasických a e-komunikačných nástrojov. Konkurenčné a strategické výhody e-komunikačných nástrojov. Dotazníkový prieskum, výsledky.