Externí rating a otázky regulace - Blahová, Naďa
Využitie externého ratingu v Českej republike. Externý rating a aplikácia Basel II. Doterajšie požiadavky na ratingové agentúry vo väzbe k bankovej regulácie. Kritéria hodnotenia ratingových agentúr. Postoje Európskej komisie k činnosti ratingových agentúr.