Outsourcing v oblasti poskytovania zdravotníckych služieb v SR - Šagát, Vladimír
Legislatívny rámec outsourcingu v SR. Prehľad niektorých možných prínosov a rizík outsourcingu. Realizácia outsourcingu v konkrétnom zariadení zdravotníckych služieb. Spôsob manažovania rizika outsourcovaných služieb a ich hodnotenie.