Economy of "consumer society" - Guliyev, Rufat
Podstata finančnej krízy. Jej charakteristika. Ekonomická podstata a príčiny existencie "spotrebnej spoločnosti", jej súčasné moderné črty ako aj negatívne dopady na fungovanie ekonomiky a svetový finančný systém.