E-learning - nástroj podpory rôznych foriem vzdelávania a perspektívy jeho rozvoja - Arbe, Tatiana
Podpora dennej formy štúdia ekonomických predmetov dostupnými ITT a elektronickými nástrojmi. Základy personálneho manažmentu, projekt ktorý sa realizoval v rokoch 2007 a 2008 na Slovensku ako najväčší e-learningový projekt. Skúsenosti s e-learningovou podporou cvičení z Podnikového hospodárstva pri prezenčnej, dennej forme štúdia a jej efektívnym využitím aj v dištančnom vzdelávaní.