Evolúcia vnímania eurokonverzie z pohľadu slovenských malých a stredných podnikov v odvetví obchodu - Izáková, Katarína
Informácia o dotazníkovom prieskume, ktorého cieľom bolo poukázať ako sa menilo vnímanie eurokonverzie u malých a stredných podnikov v odvetví obchodu a ako zvládli proces duálneho oceňovania, obehu a tvorby cien v analyzovanom období.