Ekonomické charakteristiky poľnohospodárskych družstiev a obchodných spoločností - Chrastinová, Zuzana
Ekonomický vývoj poľnohospodárskych družstiev v porovnaní s obchodnými spoločnosťami, hodnotenie ekonomickej situácie. Ekonomickú efektívnosť poľnohospodárskych podnikov ovplyvňujú viaceré faktory, diferencie v ekonomickej efektívnosti.