Verejné a neštátne nemocnice: ekonomická realita - Nemec, Juraj
Problém vlastníctva vo verejnom sektore. Stručná reflexia prístupov ekonomických teórií. Produkcia a financovanie kolektívnych statkov. Ekonomická efektívnosť nemocníc. Miera zadlženosti nemocníc. Kvalita poskytovaných služieb.