Vplyv zavedenia jednotnej meny euro na efekty reálneho cash poolingu na medzinárodnej úrovni pre podniky - Šlajferčíková, Adriána
Charakteristika cash poolingu a vymedzenie spôsobov jeho realizácie. Druhy cash poolingu z rôznych hľadísk a ich charakteristika. Kvantifikácia vplyvu zavedenia jednotnej meny euro na efekty reálneho cash poolingu na medzinárodnej úrovni pre podniky..