Efektivnost distančních forem studia při výuce logistiky na FaME UTB ve Zlíně - Bobák, Roman
Vývoj výučby logistiky na FaME UTB v Zlíne, Česká republika. Podpora výučby v realizovaných študijných programoch. E- learningový kurz logistiky v LMS EDEN. Aplikácia e-learningových foriem v prezenčnom a kombinovanom štúdiu na vysokých školách.