Fiskální podpora ekologických investic - Vítek, Leoš
Možné daňové stimuly environmentálnych investícií. Systém investícií zelených do zelených fondov. Systémy VAMIL a MIA. Systém EIA. Federálne a daňové úľavy v USA. Situácia v Belgicku.