Postavenie nákupu a predaja v aktivitách poľnohospodárskych podnikov - Vicen, Michal
Analýza uskutočnená zo súboru vybraných poľnohospodárskych podnikov na Slovensku poukazuje na rast objemu nákupných nákladov i tržieb z predaja v priebehu rokov 2004-2008. Dôležitosť nákupu a predaja je odlišná podľa jednotlivých výrobných odvetví.