Prechod na dištančné metódy vzdelávania - Černák, Igor
Klasické (prezenčné) formy vzdelávania a vzdelávanie dištančné. Možnosti budovania virtuálnych univerzít v našich podmienkach. Prístupy realizovania (virtualizovania) reálnych aktivít. Prechod na dištančné vzdelávanie. Prírastková metóda výstavby virtuálnej univerzity. Prototypový prístup realizácie virtuálnych katedier. Aktivity virtualizácie a spôsob riadenia všetkých činností univerzity.