Návrh metodiky implementácie služby e-learning - Kanáliková, Alžbeta, 1969-
Služba e-learning (e-vzdelávanie), návrh a implementácia. Prepojenie návrhu implementácie e-learningu s novými IT technológiami. Prepojenie modelu siete so službou e-learning a SOA architektúrou. Zavedenie zvoleného navrhnutého metodického postupu hodnotovej metodiky.