Závan Sparty Grécko si vyberá medzi nepríjemnou a veľmi nepríjemnou cestou - Lichnerová, Tatiana
Súčasná hospodárska situácia Grécka. Rokovania v rámci Európskej únie o poskytnutí finančnej pomoci na záchranu Grécka pred bankrotom. Názory pre a proti. Riziká poskytnutia finančnej pomoci. Čo musí Grécko urobiť, aby pôžičku dostalo.