Postavenie LCMS Moodle v kombinovanom vzdelávaní - Ölvecký, Miroslav
Implementácia informačných a komunikačných technológií v procese vzdelávania na školách. Prostredie LCMS Moodle a vytváranie elektronických výučbových materiálov k prezenčnej forme vzdelávania. Kombinované vzdelávanie a postoje študentov k tejto forme vzdelávania. Výsledky výskumu.