Európske zoskupenie hospodárskych záujmov - Luprichová, Petronela
Právna regulácia Európskeho zoskupenia hospodárskych záujmov (EZHZ). Charakteristika zoskupenia. Členstvo v EZHZ. Orgány zoskupenia. Zmena sídla zoskupenia.