Hlavní poslání současného HR : výchova talentů od útleho veku - Razimová, Daniela
K unikátnym projektom zameraným na výchovu budúcich manažérov patria aj interné leadership programy GE Money Bank a tzv. GE Money University. Ako nadväzujú prvé kontakty so študentami. Základ úspechu - správne uvedenie nového zamestnanca. Zahraničné skúsenosti. Zaujímavá práca má väčšiu hodnotu než peniaze.