Chcete špičkové zaměstnance? Zkuste trainee program - Přikryl, Jan
Perspektívne firmy si vyberajú tých najlepších pracovníkov už na školách, či ihneď po absolutóriu a venujú im osobitnú pozornosť - napríklad trainee programy. Prínosy tohto programu, inovácie. Skúsenosti Českej poisťovne.