Elektronické peniaze a mobilné platby v eurozóne - Hoschek, Miloslav
Charakteristika elektronických peňazí. Pravidlá a regulácia e-peňazí v eurozóne. Dohľad nad obozretným podnikaním inštitúcií elektronického peňažníctva. Bruselská iniciatíva SECA. Úspešné projekty mobilných platieb v eurozóne.