Kam povedú tvoje kroky, automobilový priemysel? - Balog, Miroslav
Jedným z možných riešení globálnej krízy je nástup nových technológií, ktoré povzbudia svetovú ekonomiku a súčasne prispejú k zlepšeniu životného prostredia. Expertné tímy Medzinárodnej energetickej agentúry (IEA) vypracovali scenáre možného vývoja energetického sektora do roku 2050. Budúcnosť dopravy podľa IEA. Automobilový priemysel. Výzva pre Slovensko.