Připravenost České republiky k přijetí eura - Provazníková, Romana
Posudzovanie špecifických problémov českej ekonomiky v súvislosti s prijatím eura a vstupom do eurozóny. Vzťah reálnej a nominálnej konvergencie. Plnenie maastrichtských kritérií na území Českej republiky.