Kratší úvazky : šance pro absolventy - Kemrová, Martina
Personálna politika spoločnosti T-Mobile voči absolventom. Nábory študentov a kandidátov na pozíciu asistentov. Počiatočný tréning ako základ. Z asistenta vedúci. Základ úspechu - prijatie zodpovednosti.