Multiplikační efekty dotací do vybraných divadel - příspěvkových organizací města Brna - Škarabelová, Simona
Klasifikácia kultúry. Vyjadrenie hodnoty kultúrnych statkov. Diskusia o financovaní kultúry. Súčasné analýzy neziskových, resp. kultúrnych inštitúcií. Finančné toky pri analýze multiplikačných efektov na príklade divadla.