M-learning - nová forma e-learningu? - Pšenáková, Ildikó
Vyučovanie pomocou mobilných zariadení. M-learning, mobile-learning, mobilné vyučovanie. Možnosti a využitie v edukačnom procese. Tvorba učiva pre m-learning pri výučbe jazykov. Spôsob získavania potrebných informácií a vedomostí.