Pripravenosť slovenských malých a stredných podnikov na prijatie eura v odvetví obchodu - Izáková, Katarína
Dotazníkový prieskum na vzorke 80 malých a stredných podnikov v odvetví obchodu o prispravenosti slovenských podnikov na prijatie euromeny. Závery z výskumu.