Lidi moc nezměníte, jejich vzájemné vztahy ano - Kazdová, Alena
Najčastejšie slabiny práce v tímoch - nedostatočná komunikácia a zdieľanie informácií, neznalosť práce a kompetencií ostatných členov tímov a nepodieľanie sa na rozhodovaní vo vnútri skupiny. Čo sa s tým dá robiť. Sociomapovanie, sociomapy.