Sú peniaze skutočne hlavným motívom k práci? - Búgelová, Taťjana
Trojaký prístup k peniazom. Tendencia vnímať peniaze ako finálny produkt. Tendencia vnímať peniaze ako prostriedok k uspokojovaniu svojich potrieb. Tendencia vnímať peniaze ľahostajne. Stimulačná a motivačná hodnota peňazí. Kedy pôsobí finančné odmeňovanie na zamestnanca demotivačne.