Slovenský bankový sektor a proces eurokonverzie - Zimková, Emília
Hlavné úlohy slovenského bankového sektora v procese príprav a v procese samotného zavedenia eura. Posúdenie pripravenosti bánk na reagovanie požiadaviek klientov, ktoré sa dotýkajú eurokonverzie.