Vytváranie virtuálnych modelov pre e-learning - Semjon, Ján
E-learning ako moderný nastroj pre štúdium. Vytvorenie virtuálneho prostredia a funkcia daných technických zariadení. Programy na 3D modelovanie. Virtual Reality Modeling Language (VRML). Uplatnenie animácií a vizualizačných nástrojov.