Analýza a ověření kvality replikace benchmarku metodologií Tracing Error - Valecký, Jiří
Výkonnosť riadených investičných portfólií. Jej porovnanie. Ciele metodológie Tracing Error. Replikácia benchmarku podľa metodológie Tracing Error.