Analýza predpokladov implementácie e-learningu z pohľadu študentov - Šofranková, Beáta
E-learning a vzdelávanie na vysokej škole. Učenie podporované počítačom s využitím moderných technických prostriedkov. Základné formy elektronického vzdelávania. Dištančné vzdelávanie. Používanie internetu pri štúdiu. Analýza a výsledky prieskumu.