Příklad dobré praxe v e-learningu – Virtuální univerzita pro veřejnou správu - Stejskal, Jan
Rozvoj e-learningového vzdelávania na webe, takzvaný Web-based Training (WBT). E-kurzy zamerané na oblasť priebežného vzdelávania úradníkov verejnej správy v Českej republike. Vhodné formy výučby aplikované do elektronickej platformy. Efektívne využívanie informačných a komunikačných technológií v procese vzdelávania. Skúsenosti z uskutočnených kurzov.