Koučování v manažerské praxi - Čempelová, Zuzana
Opodstatnenosť jednorázového a dlhodobého koučovania v manažérskej praxi. Koučovanie podriadených. Výber kouča - externý alebo interný profesionálny kouč. Stanovenie cieľov koučovania. Teória XY Douglasa McGregora.