Spolupráce v týmech a v sítích - Jermář, Milan
Sociálna sieť ako nová realita pracovných vzťahov v súčasných organizáciách, vzťahov členov organizácií, ich častí alebo celých organizácií k vonkajšiemu prostrediu. Rozdiely spolupráce v sociálnej sieti a tímovej spolupráce. Rozdiely v kultúre, v komunikácii, v spôsobe vytvárania, v nadväzovaní vzťahov, v postavení členov, v riešení konfliktov.