E-learning a vzdelávanie v budúcnosti - Szivósová, Mária, 1958-
Doterajší vývoj v oblasti e-learningového vzdelávania, výhody, prínosy a rezervy. Vzdelávanie v informačnej spoločnosti a výhody novej formy vyučovania. Prekážky realizácie e-vzdelávania a zmeny vo vzdelávacom procese. Nástroje pre tvorbu študijných materiálov. Pedagogika pre e-vzdelávanie.