Úskalí používání ukazatele EBITDA - Ullmann, Bohumil
Používanie ukazovateľa EBITDA pri stanovení hodnoty spoločnosti. Úskalia používania ukazovateľa EBITDA - 1. úskalie pri výpočte tohto ukazovateľa. 2. úskalie - neurčitosť ukazovateľa EBITDA. Vplyv spôsobu nadobudnutia majetku na hodnotu (enterprise value). Odhad trhovej hodnoty spoločnosti. Opatrné narábanie s ukazovateľom EBITDA.