Rozdiely vo firemnom a školskom prístupe k e-learningu - Trochanová, Hana
Rozdiely medzi školským a firemným vzdelávaním. Celoživotné vzdelávanie, diverzifikácia nárokov a možností študentov. "Learning by doing" (učenie robením/ praxou). "Case studies" (prípadové štúdie). Podpora dištančnej formy výučby. Možnosti vzdelávania zamestnancov formou e-learningu.