Strategie pro svět po krizi - Ghemawat, Pankaj
Dôsledky finančnej a hospodárskej krízy - vysoká nezamestnanosť, nestálosť na finančných trhoch, drahší kapitál, rozšírenie úlohy štátu v ekonomike, veľké bremeno štátnej regulácie a daní, rast protekcionizmu. Prekonanie krízy a dôležitosť zmien vo firemnej stratégii. Stratégia a konkurencia. Zmeny na trhoch a v produktoch. Prevádzkové aktivity a inovácie. Organizácia a ľudia. Identita a povesť firmy.