Quo vadis Business intelligence? - Houser, Václav
Vývojové trendy pokročilých riešení Business intelligence sa dotýkajú jej funkcií, ktorými sú - perspektíva, previazanosť, procesná podpora a pokročilá prezentácia. Charakteristika jednotlivých funkcií Business intelligence.