Kontrola inflácie prostredníctvom centrálnej banky - Lennerová, Ivana, 1979-
Prehľad ekonomických názorov na kontrolovanie inflácie. Moderná monetárna ekonómia a teória portfólií o dopyte po peniazoch. Ilustračný príklad.