Vnútroštátna cestná nákladná doprava a spoplatnenie ciest I. triedy - Konečný, Vladimír
Otázka spoplatnenia ciest I. triedy a vzniku regionálnych rozdielov. Štruktúra prepravy tovaru vo vnútroštátnej cestnej nákladnej doprave podľa vzdialenosti a charakteru. Prepravené množstvo tovaru vnútroštátnou cestnou nákladnou dopravou v roku 2007. Podiel spoplatnenia ciest I. triedy na celkovej dĺžke ciest I. triedy. Dosah elektronického mýta nielen na dopravné firmy.