EXPO 2010 v čínskom Šanghaji - Krajmerová, Eva
História vzniku svetových výstav Expo. Medzinárodný úrad so sídlom v Paríži (BIE) a dodržiavanie pravidiel. Slovenské jedinečnosti na svetovej výstave v Šanghaji. Účasť na svetových výstavách ako výhodná investícia. Politický lobing na vysokej úrovni.