Agenda Európa 2020 ťahá Úniu z krízy - Hölcz, Róbert
Ekonomická úroveň členských štátov Únie. Nadnárodná politika Európskej centrálnej banky. Pokles úrovne nových technológií. Vzrastajúce sociálne napätie. Mínusové hospodárenie a verejné dlhy. Negatívne dôsledky krízy. Nová stratégia budúcnosti Európy.