Kam prúdia vaše peniaze? - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Pôsobenie firiem na trhu a morálne aspekty podnikania. Zhodnocovanie peňazí na princípe etického investovania. Transparentnosť kolektívneho investovania. Nemecká banka Ethikbank, jej portfólio a kritéria. Mikropôžičky (MFI) v krajinách Ázie a Afriky.