Vzdušné zámky lidí z marketingu - Mitchell, Alan
Problematika zákazníckej vernosti. Mýty o vernosti. Značkový narcizmus. Výhodnosť pre obidve strany - tajomstvo dlhodobých vzťahov. Opakovaný nákup. Dlhodobé poskytovanie hodnoty pre zákazníka. Dlhodobý vzťah firmy a zákazníka vyjadrený skratkou OPTIMA. Ako dosiahnuť výhody pre zákazníka tak, aby z toho mala aj firma výhody.