Financovanie investičných zámerov malých a stredných podnikov produktami komerčných bánk - Klimiková, Mária
Pre dynamický rozvoj podnikania je jednou z najdôležitejších súčastí mať dostatok zdrojov na realizáciu investičných zámerov. Na financovanie prevádzkových alebo menších investičných potrieb môžu slúžiť ako interné, tak aj externé zdroje. Financovanie internými zdrojmi, externými zdrojmi. Vzhľadom na zanedbateľné využívanie kapitálového trhu podnikmi na Slovensku, je najpoužívanejšou formou externého financovania bankový úver. Investície a investičné zámery podniku. Zdroje financovania investičných zámerov. Bankové produkty vybraných slovenských bánk vo financovaní investičných zámerov podnikovej sféry.